SSL-certificaat

 Extra beveiliging van je website voor jou én je bezoekers.
 Gratis basis-SSL bij je webhostingpakket.
Hoger in de zoekmachine resultaten van Google.
Verhoogd betrouwbaarheid voor je klanten.

vanaf

* €0,- p/j

SSL certificaat

Een beveiligde verbinding (https) en de zekerheid voor bezoekers dat de eigenaar van de website is gecontroleerd.

SSL certificaat aanvragen

*Inbegrepen bij een webhosting-pakket

Wat is een SSL-certificaat?

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Kort gezegd maakt SSL de interactie met je website veilig voor je bezoekers.

Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat informatie van en naar je website niet onderschept kan worden door een derde partij. Dat is belangrijk, omdat je bezoekers erop moeten kunnen vertrouwen dat je zorgvuldig omgaat met hun gegevens. Wanneer er privacygevoelige informatie wordt gedeeld kun je eigenlijk niet zonder SSL.

Hoe werkt een SSL-certificaat?

Een SSL-certificaat doet eigenlijk twee dingen:

  1. Het beveiligt de gegevens van en naar je website (versleuteling), zodat alleen jij en je bezoekers gebruik kunnen maken van de heen en weer verstuurde gegevens;
  2. Het controleert of de eigenaar van de website wel echt de eigenaar is (authenticatie). Zo wordt het extra moeilijk voor hackers om gegevens van je bezoekers te stelen.

Zijn er nog andere redenen om een SSL-certificaat te nemen?

Google hecht er erg veel waarde aan dat ze haar bezoekers naar veilige websites verwijst. Websites met een SSL-certificaat hebben dus een streepje voor bij Google.

Ben ik verplicht om een SSL-certificaat te nemen?

In sommige gevallen is het verplicht of zeer raadzaam om een SSL-certificaat te hebben, bijvoorbeeld wanneer je iDeal-betalingen verwerkt via je website. De Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt dat je passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer moet brengen om persoonsgegevens te beveiligen, zoals bij het gebruik van een contactformulier. In het kader daarvan adviseert het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) dan ook het gebruik van een SSL-certificaat.

Verschillende SSL-certificaten

Er zijn vele verschillende soorten en merken certificaten. Het onderscheid hierbij zit voornamelijk in de vorm(en) van authenticatie en daarmee de betrouwbaarheid van de website voor haar bezoekers. Wij gebruiken de volgende SSL-certficaten:

  • BasicSSL
  • Positive SSL wildcard
  • InstantSSL
  • Extended Validated SSL

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de door ons aangeboden certificaten? Stuur ons dan een e-mail via service@domeinbalie.nl of bel ons op 020-4118845.

CertificaatVersleutelingAuthenticatieSubdomeinen inbegrepenBedrijfsnaam zichtbaarPrijs
BasicSSLJaDomeinvalidatieNeeNeeGratis inbegrepen bij een webhosting-pakket
PositiveSSL WildcardJaDomeinvalidatieJa voor een onbeperkt aantal subdomeinenNee€ 129 per jaar
InstantSSLJaDomeinvalidatie, bedrijfsvalidatie, WHOIS controle en telefonische validatieNeeJa op certificaat€ 69 per jaar
Extended Validation SSLJaDomeinvalidatie, bedrijfsvalidatie, WHOIS controle en telefonische validatieNeeJa in adresbalk€ 199 per jaar

Vragen of hulp nodig?

Meest gestelde vragen

Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je ook op onze Vraag & Antwoord pagina.

Vraag & Antwoord

Stuur een bericht

Je kunt ons mailen op service@domeinbalie.nl, of een bericht sturen naar @Domeinbalie op Twitter of via onze Facebook-pagina.

Bel ons

Ons vriendelijke en professionele support-team zit voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30. Ons telefoonnummer is 020-4118845.