Er zijn vele (mobiele) applicaties op de markt. Om de aandacht te vestigen op jouw applicatie kun je vanaf 8 mei je eigen .app domeinnaam registreren.

De .app-extensie is speciaal bedoeld voor ontwikkelaars, programmeurs, designers en softwarebedrijven die zich hebben gespecialiseerd in applicaties. Bij een .app domeinnaam is het voor je bezoekers gelijk duidelijk waar je website voor staat. Met .app kun je dus jouw app(s) met de wereld delen.

Welke voorwaarden zijn er voor de registratie van .app?

Wil je een website tonen op je .app-domein? Dan is een HTTPS-verbinding vereist. Je bent dus verplicht om een SSL-certificaat te installeren op je domein wanneer je een website wilt tonen op jouw .app-domein. Op browserniveau wordt je website namelijk gepusht naar HTTPS. Wanneer je niet beschikt over een SSL-certificaat, zal je website ook niet zichtbaar worden.

Heb je nog geen SSL-certificaat? In alle hostingpakketten van Domeinbalie.nl bieden we een gratis BasisSSL aan. Bekijk onze pakketten.

Ja, ik wil een .app domeinnaam!

Vanaf 8 mei om 18:00 kun je dus hier jouw .app-domeinnaam registreren. Als je deze in combinatie aanvraagt met één van onze webhosting-pakketten ontvang je 50% korting op de registratiekosten van €25,90 per .app-domeinnaam per jaar (excl. BTW).

Registreer jouw .app domeinnaam in combinatie met een webhosting-pakket (inclusief SSL certificaat) en ontvang 50% korting op de jaarlijkse registratiekosten van je .app-domeinnaam. Daarmee heb je al een .app domeinnaam, website via SSL en e-mailadres vanaf €60,35 per jaar (excl. BTW).