Wie klant is van Domeinbalie.nl, is ermee bekend én kan niet meer zonder; de CustomerLounge. De Lounge bevat uiteraard alle functionaliteiten die je van een beheerspaneel kunt verwachten. Je kunt je domeinnamen en webhosting-pakketten beheren, facturen inzien en persoonlijke- of bedrijfsgegevens beheren. Dat is echter nog niet alles, zo hebben we recentelijk een aantal nieuwe features toegevoegd.

Medegebruikers aanmaken en beheren

Je kan op je eigen account je collega’s toegang geven als medegebruikers. Per gebruiker kan je één of meerdere bevoegdheden aangeven. Ideaal voor organisaties waarin meerdere afdelingen domeinnamen registreren en beheren. Recentelijk hebben we het beheerspaneel verbeterd, waardoor je nu in één oogopslag kunt zien welke medegebruikers er actief zijn en of deze bijvoorbeeld gebruik maken van two-factor authentication. Mocht het nodig zijn dan kan de beheerder nu zelf ook two-factor authentication uitschakelen of een gebruiker verwijderen.

Ondersteuning DNSSEC

DNSSEC is een uitbreiding op het Domain Name System (DNS). DNSSEC verhelpt een aantal kwetsbaarheden in DNS waardoor de ‘bewegwijzering’ van het internet veiliger en betrouwbaarder wordt. Domeinbalie.nl heeft het voor haar klanten mogelijk gemaakt om via de CustomerLounge DNSSEC sleutels toe te voegen. Daarnaast hebben we inmiddels de eerste paar duizend .nl-domeinnamen ondertekend die gebruik maken van  de nameservers van Domeinbalie.nl. De komende maanden zal dit ook worden uitgerold voor de meeste andere domeinnamen die bij ons in beheer staan. Daarmee wordt het internet nóg veiliger!

Geschiedenis DNS-gegevens inzien

Bij Domeinbalie.nl kun je zelf  24/7 de DNS-gegevens van je domeinnamen wijzigen. Deze worden vervolgens meteen doorgevoerd op onze nameservers. We houden sinds kort ook per record bij wat er precies is gewijzigd, wanneer dat is gebeurd en door welke gebruiker. Als klant van Domeinbalie.nl kun je deze geschiedenis inzien vanuit het betreffende DNS-profiel en waar nodig eerdere wijzigingen terugdraaien of verwijderde records terugzetten.

Suggesties?

Domeinbalie.nl is continu bezig met het verbeteren van de CustomerLounge. Zijn er nog functionaliteiten die verbeterd kunnen worden of die je mist? Laat ons dat dan vooral weten!