Vanaf 10 oktober 2018 kun je bij Domeinbalie.nl jouw .page-domeinnaam registreren. Voor journalisten en jonge ondernemers is .page de plek voor journalisten en jonge ondernemers om content te delen met de wereld.

De .page-extensie is voor iedereen die online een nieuwe website wilt maken, inclusief ondernemers, uitgevers, redacteurs, bedrijven en studenten. Zo kun je .page gebruiken voor het etaleren van je nieuwsartikelen, je onderzoeksrapport of je eigen CV.

Welke voorwaarden zijn er voor de registratie van .page?

Wil je een website tonen op je .page-domein? Dan is een HTTPS-verbinding vereist. Je bent dus verplicht om een SSL-certificaat te installeren op je domein wanneer je een website wilt tonen op jouw .page-domein. Op browserniveau wordt je website namelijk gepusht naar HTTPS. Wanneer je niet beschikt over een SSL-certificaat, zal je website ook niet zichtbaar worden.

Heb je nog geen SSL-certificaat? In alle hostingpakketten van Domeinbalie.nl bieden we een gratis BasisSSL aan. Bekijk onze pakketten.

Ja, ik wil een .page-domeinnaam!

Vanaf 8 mei om 18:00 kun je dus hier jouw .page-domeinnaam registreren. Als je deze in combinatie aanvraagt met één van onze webhosting-pakketten ontvang je 50% korting op de registratiekosten van €25,90 per .page-domeinnaam per jaar (excl. BTW).

Registreer jouw .page domeinnaam in combinatie met een webhosting-pakket (inclusief SSL certificaat) en ontvang 50% korting op de jaarlijkse registratiekosten van je .page-domeinnaam. Daarmee heb je al een .page domeinnaam, website via SSL en e-mailadres vanaf €60,35 per jaar (excl. BTW).