Eerder dit jaar hebben we je op de hoogte gebracht over de aansluiting van Domeinbalie.nl bij Total Webhosting Solutions. We brengen je nu graag op de hoogte van het vervolg: Met ingang 7 september zal Domeinbalie.nl samengaan met RealHosting onder de naam RealHosting.

Door deze verandering wordt ons team van domein- en hostingexperts flink uitgebreid en is de dienstverlening ook op de lange termijn gewaarborgd.

Over RealHosting

RealHosting is een middelgrote, Nederlandse hostingprovider gespecialiseerd in webhosting en domeinregistraties voor webprofessionals. Met een hecht team van 19 enthousiaste professionals is RealHosting klein genoeg om persoonlijk te blijven en groot genoeg om een betrouwbare Partner te zijn. De beschikbaarheid van de systemen is gemiddeld meer dan 99,99%. De klanten waarderen RealHosting gemiddeld met een 9.

Meer support

Naast de bekende contactpersonen (zoals Ruben en Jefta) is het dus mogelijk dat je contact krijgt met één van de RealHosting medewerkers. Zowel Domeinbalie.nl als RealHosting zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Per 7 september zijn de openingstijden van de supportdesk uitgebreider:

 • Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00.
 • Email support op werkdagen van 09:00 tot 20:00.
 • Email support op zaterdag van 09:00 – 17:00.

Omzetting, facturatie en de algemene voorwaarden

Op 7 september zullen alle producten en diensten worden gemigreerd naar de systemen van RealHosting. Als die fase is afgerond, zal het beheer en de facturatie plaatsvinden vanuit RealHosting.

Tevens zullen de Algemene Voorwaarden van RealHosting van toepassing worden. RealHosting werkt met de algemene voorwaarden van NLdigital Voorwaarden (voorheen: Nederland ICT). Je kunt de Algemene Voorwaarden hier bekijken.

Wat betekent dit voor mijn domeinnamen?

 • Je domeinnamen worden administratief overgezet naar RealHosting. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.
 • Na de omzetting worden de standaard tarieven van RealHosting gehanteerd. Die tarieven zijn vergelijkbaar met de huidige Domeinbalie.nl-prijzen, maar kunnen hier en daar wel iets afwijken. Bekijk hier de prijslijst.
 • Na de omzetting kan je jouw domeinnamen volledig beheren vanuit het klantenportal RealCloud van RealHosting. De Customer Lounge zal daarna niet langer beschikbaar zijn.
 • Je huidige instellingen m.b.t. URL-doorschakeling, e-mailforwarding, DNSSEC en anonieme registratie, zullen gehandhaafd blijven.

Wat betekent dit voor mijn webhosting?

 • Je hosting wordt overgezet op de infrastructuur van RealHosting. Hierdoor krijg je standaard: 
  1. Beveiligde inkomende en uitgaande e-mail 
  2. Patchman beveiligingssoftware (meer info Patchman).
  3. Uitgebreide Anti-DDoS voorzieningen (meer info Anti-DDoS)
 • De hosting zal niet langer worden aangeboden inclusief gratis domeinnaam. De domeinnaam zal jaarlijks worden gefactureerd.
 • Het ‘Probeerpakket’ past niet meer bij de eisen die nu gelden voor hosting en wordt daarom geupgraded naar een ‘Basic-pakket’. De specificaties en prijzen van het ‘Probeer’ en ‘Basic’ pakket vind je op www.domeinbalie.nl/webhosting/
 • De pakket-specificaties en standaard prijzen voor Basic, Normaal, Extra en Pro blijven gehandhaafd. Zie: www.domeinbalie.nl/webhosting/
 • Er zal geen limiet meer zijn op het dataverkeer (wel fair use).

We houden je op de hoogte

We zullen je vooraf natuurlijk uitgebreid informeren over de omzetting en alle nieuwe mogelijkheden die je krijgt. Dat doen wij hoofdzakelijk per e-mail. Daarnaast kun je alle informatie en de status van de migratie volgen via de speciale webpagina: realhosting.nl/domeinbalie-wordt-realhosting/

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, laat het ons dan gerust weten. We zijn per mail te bereiken via service@domeinbalie.nl.