“Bouwen jullie ook websites?” Het is een vraag die we steeds vaker krijgen. Dat is niet zo gek — steeds meer bedrijven zoeken naar een betrouwbaar full-service digitaal bureau dat de gehele digitale dienstverlening van A tot Z verzorgt. Tegelijkertijd groeit de behoefte aan developers, user interface designers en mensen met kennis van sociale media, zoekmachineoptimalisatie en online adverteren. Om aan die behoeften te voorzien lanceerden we samen met digitaal bureau Scrn, een dochteronderneming van Domeinbalie.nl, de Digital Studio.

“Met de Digital Studio gaan we steeds meer richting het one-hub principe, zodat onze klanten voor steeds meer digitale diensten op één plek terecht kunnen,” zegt Jefta de Ruiter, Business Development Manager van Domeinbalie.nl.

Ook Lead Developer Robert van Steen van Scrn is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Onder de klanten van Domeinbalie.nl bevinden zich grote organisaties die steeds meer behoefte hebben aan digitale expertise, maar het moeilijk vinden om talent aan te trekken. Kleinere organisaties zouden dat talent ook wel willen aantrekken, maar hebben daarvoor vaak onvoldoende middelen. Met de Digital Studio hopen we aan de behoefte te voorzien.”

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we ons Digital Studio team zo effectief mogelijk kunnen inzetten voor je organisatie. Je kunt het Digital Studio-team bereiken op 020-4118845 of pro@domeinbalie.nl.