Vandaag, maandag 14 augustus 2017, bestaat Domeinbalie, op de kop af, 15 jaar! Een mooi moment om terug te kijken. En vooruit, want we blijven samen groeien! ?

Domeinbalie.nl werd opgericht in 2002, toen internettoegang thuis nog lang niet vanzelfsprekend was en bedrijven hun eerste stappen op het wereldwijde web zetten. Domeinbalie.nl, dat toen nog Interlize heette, werd opgericht door de pas 15-jarige Danny Mekic’. Op 14 augustus 2002 ging hij naar de Amsterdamse Kamer van Koophandel om zijn bedrijf in te schrijven — iets waar ze bij de ontvangstbalie van de KvK nauwelijks raad mee wisten.

Domeinbalie.nl zette al vroeg in op de behoefte van klanten om online zaken zelf, online, te regelen. In plaats van voor elke handeling te moeten bellen, mailen of zelfs schrijven, konden klanten via de CustomerLounge zelf producten aanvragen en instellingen beheren. Domeinbalie.nl was daarin toonaangevend in de branche.

Op 1 januari 2007 veranderde Interlize in Domeinbalie.nl en gingen we onze expertise op het gebied van domeinnamen meer uitdragen. Daarnaast bleef Domeinbalie.nl toonaangevend op het gebied van webhosting, het aantal beschikbare extensies en vakkundige, maar vooral persoonlijke support.

Een nieuw tijdperk

In 2013 zwaaide oprichter Danny Mekic’ af als directeur, om consultancybedrijf NewTeam op te tuigen, en mocht ik het stokje begin 2014 overnemen. Eerlijk is eerlijk; dat was een flinke uitdaging. De schoenen van een ambitieuze oprichter zijn immers moeilijk te vullen. Dat wetende is het team flink aan de slag gegaan om het bedrijf naar een nieuw niveau te tillen. Zo werd het webhostingaanbod gemoderniseerd, gingen de huisstijl en website op de schop, kregen onze klanten een nieuwe CustomerLounge en verstevigde Domeinbalie.nl z’n positie als expert op het gebied van domeinnamen. Inmiddels is Domeinbalie.nl één van de meest vooraanstaande bemiddellaars bij aankoop en verkoop van bestaande domeinnamen. Recent nog lanceerden we een nieuwe dienst om bedrijven te helpen hun merk optimaal te beschermen; DomeinMonitor.

En hoewel ik op al die dingen trots op ben, realiseer ik me elke dag weer dat het succes van Domeinbalie.nl is te danken aan het team dat zich er dag in, dag uit voor inzet. Daarom, aan iedereen die bij Domeinbalie.nl werkt en heeft gewerkt — Jefta, Peter S., Jonathan, Richard, Renate, Peter O., Charissa, Arne, Michel, Marieke, Olivier, Arnoud, Pim, Laura, Ruben, Michiel, Marleen, Ricardo, Jochem, Frank en Danny; ontzettend bedankt voor jullie betrokkenheid, inzet en passie. Zonder jullie was Domeinbalie.nl nooit geweest wat het nu is!

Jullie

Uiteindelijk bestaat Domeinbalie.nl al 15 jaar dankzij het rotsvaste vertrouwen van jullie — onze klanten. En daar zijn we méér dan dankbaar voor, of je nu al 15 jaar trouwe klant bent of vandaag je eerste domeinnaam hebt geregistreerd. We hopen je ook de komende jaren van dienst te mogen zijn op het gebied van domeinnamen en webhosting. Dat hopen we te verdienen door producten en diensten te blijven aanbieden tegen scherpe tarieven, onze server-uptime zo dicht mogelijk tegen de 100% te houden, vakkundige en persoonlijke support te bieden en te blijven luisteren naar wat jullie nodig hebben om het internet optimaal in te zetten om je doelen te realiseren.

Op de volgende 15 jaar!

Sietse Bakker
Algemeen Directeur

PS Ben je al jaren lang tevreden klant? Zegt het voort en laat een review achter! Dank je wel.

Schrijf een review