Op deze pagina vind je aankondigingen en informatie over updates en onderhoud aan onze systemen. We doen in de regel alleen melding van werkzaamheden die mogelijk gevolgen kunnen hebben voor de bereikbaarheid van je website of e-mail.

6 april 2017 tussen 20:00 en 0:00
Door het upgraden van enkele webhosting-servers en de daarmee gepaarde herstart van deze machines kan je website korte tijd onbereikbaar zijn. Hartelijk dank voor je begrip.
Status: Gepland

20 februari 2017, 17:28
De storing op de s012 is opgelost. Websites op de server s012 komen stap voor stap weer online. Ondertussen onderzoeken onze technici de aard van de storing en worden er maatregelen genomen om herhaling te voorkomen.
Status: Opgelost

20 februari 2017, 16:48
Er is op dit moment een storing op één van onze webhosting-servers (s012). Daardoor zijn websites en e-mail mogelijk niet of beperkt bereikbaar. Onze technici werken aan een oplossing. Via deze pagina houden we je constant op de hoogte van de voortgang.
Status: Opgelost

29 november 2016 tussen 17:30 en 18:30
Vanwege de lancering van onze nieuwe website kan deze korte tijd onbereikbaar zijn.
Status: Voltooid

Kennis én korting!

We verzamelen elke maand de belangrijkste updates en meest interessante nieuwtjes op het gebied van online marketing, e-commerce, cybersecurity en meer. Ook krijg je elke maand een kortingscode van ons!

Bedankt voor je aanmelding. Kijk snel in je inbox en klik op de bevestigingslink.