Op deze pagina vind je aankondigingen en informatie over updates en onderhoud aan onze systemen. We doen in de regel alleen melding van werkzaamheden die mogelijk gevolgen kunnen hebben voor de bereikbaarheid van je website of e-mail.

Onderhoud aan ons VPS-platform
11 januari 2018 (6:00) — 12 januari 2018 (18:00)

Waarschijnlijk heb je in de media vernomen van de twee kwetsbaarheden — tot ‘Meltdown’ en ‘Spectre’ gedoopt — waarvan eerder deze week bekend is geworden dat zij impact hebben op de veiligheid van de overgrote meerderheid van Intel-processoren. Sinds het bekend worden van deze kwetsbaarheid hebben wij en onze leveranciers onderzocht in hoeverre de servers van Domeinbalie.nl hierdoor risico lopen.

Om dit risico zo goed mogelijk af te dichten hebben wij, samen met onze leveranciers, al de nodige aanpassingen verrichten aan onze shared hosting-servers servers.

Ook de VPS-servers binnen het Domeinbalie.nl netwerk zullen worden gepatcht. Om deze patches te installeren is het nodig om elke server te herstarten. Hierdoor zijn deze VPS-servers enkele seconden tot enkele minuten niet bereikbaar. Dit zal gebeuren binnen het tijdvak tussen 11 januari 2018 (6:00) en 12 januari 2018 (18:00).

Normaliter is het goed gebruik om je als klanten ruim van tevoren te informeren over dergelijk onderhoud. Echter, we zijn van mening dat deze uitzonderlijke situatie vraagt om uitzonderlijke maatregelen, waarbij de veiligheid van onze servers en jouw website(s) altijd voorop staan.

Status: Voltooid

26 juni 2017 tussen 20:00 en 20:30
Vanwege onderhoud van de DNS-server is het tijdelijk niet mogelijk om aanpassingen te maken in het DNS.
Status: Voltooid

6 april 2017 tussen 20:00 en 0:00
Door het upgraden van enkele webhosting-servers en de daarmee gepaarde herstart van deze machines kan je website korte tijd onbereikbaar zijn.
Status: Voltooid

20 februari 2017, 17:28
De storing op de s012 is opgelost. Websites op de server s012 komen stap voor stap weer online. Ondertussen onderzoeken onze technici de aard van de storing en worden er maatregelen genomen om herhaling te voorkomen.
Status: Opgelost

20 februari 2017, 16:48
Er is op dit moment een storing op één van onze webhosting-servers (s012). Daardoor zijn websites en e-mail mogelijk niet of beperkt bereikbaar. Onze technici werken aan een oplossing. Via deze pagina houden we je constant op de hoogte van de voortgang.
Status: Opgelost

29 november 2016 tussen 17:30 en 18:30
Vanwege de lancering van onze nieuwe website kan deze korte tijd onbereikbaar zijn.
Status: Voltooid

Kennis én korting!

We verzamelen elke maand de belangrijkste updates en meest interessante nieuwtjes op het gebied van online marketing, e-commerce, cybersecurity en meer. Ook krijg je elke maand een kortingscode van ons!

Bedankt voor je aanmelding. Kijk snel in je inbox en klik op de bevestigingslink.