Wij zijn Domeinbalie.nl

De PRO’s op het gebied van domeinregistratie en beheer, webhosting en advies. Al 15 jaar.

Domeinbalie.nl werd in 2002 opgericht door de inmiddels bekende internet-expert Danny Mekić, in een tijd dat het internet in veel opzichten nog in de kinderschoenen stond. Hoewel nog altijd betrokken, is hij sinds januari 2014 full-time CEO van adviesbureau NewTeam en wordt Domeinbalie.nl geleid door Sietse Bakker, die al sinds 2002 nauw betrokken is bij het bedrijf.

Domeinnamen en webhosting; Niet heel sexy, maar wel cruciaal voor jouw succes op het internet en dat begrijpen we bij Domeinbalie.nl maar al te goed. Ons doel is simpel: je effectieve tools aanreiken om dat succes te realiseren.

Ons motto Samen groeien past daarbij.

Werken bij Domeinbalie.nl? Bekijk dan onze vacatures.

Anders dan anderen.

Domeinbalie.nl is anders dan andere providers. Noem het eigenzinnig. Of eigenwijs.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_headset.svg

Zelfredzaamheid gaat hand in hand met goede service.

Ons in-house ontwikkelde beheerpaneel geeft je 24/7 de ultieme vrijheid om alles zelf te regelen. Dat wil niet zeggen dat we je aan je lot overlaten. Uitstekende support is altijd één van onze hoogste prioriteiten geweest.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_geolocalize-01.svg

Een domeinnaam is misschien wel het meest belangrijke digitale bezit.

Dat vertaalt zich in een ruim aanbod aan extensies, optimale beveiliging, advies door onze experts en begeleiding bij aankoop en verkoop van al geregistreerde domeinnamen.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_magnifier.svg

Kleinschaligheid is onze grootste kracht.

Met zo’n 3000 klanten hebben we de ruimte om goed te luisteren naar wat zij willen en daar ook naar te handelen. Daarom kiezen grote spelers zoals SNS, Essent, Kluwer, Smartwares en Independer voor Domeinbalie.nl.

Onze updates

Via onze blog houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op internetgebied en geven we je handige tips om de mogelijkheden van het internet optimaal te benutten.