Bescherm je merk 24/7 met DomeinMonitor

Detecteert phishing, typosquatting en merkinbreuk door domeinnamen snel en efficiënt — wereldwijd!
Alerts verschijnen gegroepeerd in één overzichtelijk online dashboard.
Onze experts verzorgen desgewenst daadkrachtige opvolging.

In samenwerking met

Reputatieschade voorkomen?

Gratis rapport

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_gunsight.svg

DomeinMonitor

Benieuwd naar wat DomeinMonitor voor de bescherming van jouw merk kan betekenen? Vraag dan nu een gratis rapport aan met 10 actuele .nl-domeinen die een potentieel reputatie risico met zich meebrengen voor jouw merknaam.

Gratis rapport aanvragen
DomeinMonitor Dashboard

Waarom DomeinMonitor?

Elke dag worden er wereldwijd vele duizenden nieuwe domeinnamen geregistreerd. Meestal met goede intenties, maar regelmatig ook om misbruik te maken van een sterke merknaam of goede reputatie door middel van phishing of typosquatting. Op die manier duperen kwaadwillenden wereldwijd duizenden mensen. Met DomeinMonitor spoor je dergelijk misbruik gemakkelijk op.

24/7 domeinmonitoring op merknaam

Het slimme algoritme achter DomeinMonitor vergelijkt iedere nieuwe domeinregistratie op het internet met jouw merknaam. Bij .nl-domeinnamen gebeurd dit bijna realtime, bij andere extensies krijgen we de resultaten vaak binnen 24 tot 48 uur na registratie of wijziging binnen.

Groepering resultaten

Elke domeinnaam waarin je merknaam voorkomt (of die sterk op je merknaam lijkt) wordt door DomeinMonitor aan je gerapporteerd in een overzichtelijk online dashboard. Elk resultaat wordt automatisch gegroepeerd, zodat je sneller kunt inschatten of je in actie moet komen.

Expert review

Niet alle resultaten hebben opvolging nodig. Laat onze experts daarom je resultaten analyseren en voorzien van een risico-score. Aan de hand van deze score adviseren we je over de resultaten waarvan wij vinden dat opvolging van belang is.

Juridische opvolging

Schakel direct onze experts in als er is vastgesteld dat een domeinnaam inbreuk maakt op jouw merk. Onze experts verzorgen de opvolging en sturen namens jou een sommatie of dienen een zogenaamd Notice & Take-down-verzoek in. Mocht dit niet het gewenste resultaat hebben dan starten we, in samenwerking met onze partner ICTRecht, een zogenaamde WIPO-procedure. De formele weg om bezwaar te maken tegen het gebruik van een domeinnaam.

Kies voor DomeinMonitor

Wil je dat jouw merk ook online goed beschermd is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor DomeinMonitor.

Offerte aanvragen

Eerst een QuickScan?

Benieuwd naar de mogelijkheden? De DomeinMonitor QuickScan scant het hele internet eenmalig af, op zoek naar domeinnamen die overeenkomen met of lijken op je merknaam. Zo heb je in één keer overzicht van hoe je merk er online voor staat (excl. groepering).

QuickScan .NL

Een éénmalige DomeinMonitor QuickScan op het .nl-domein.

€99,- per scan

Aanvragen

QuickScan GLOBAL

Een éénmalige DomeinMonitor QuickScan op alle domeinextensies.

€399,- per scan

Aanvragen