Domeinnaam overnemen

Heb je een domeinnaam op het oog voor een nieuwe campagne, bedrijfsnaam of productlancering en is deze al geregistreerd? Maak dan gebruik van onze domeinbemiddeling.

Wij onderzoeken van wie de gewenste domeinnaam is en of deze kan worden overgenomen;
Je ontvangt een rapport met daarin een prijsanalyse, gebaseerd op vergelijkbare domeinnaamtransacties;
Onze makelaars begeleiden je bij het hele aankoopproces, van prijsonderhandeling tot overdracht;
Als koper blijf je tijdens het gehele traject anoniem voor de verkoper;

Vanaf € 175

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_signs.svg

Domeinbemiddeling

Wij onderzoeken discreet of een bezette domeinnaam kan worden overgenomen, voeren de prijsonderhandelingen en verzorgen de overdracht.

Bemiddeling aanvragen

€ 175

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_magnifier.svg

Overname-onderzoek

Wij zoeken voor je uit wie de door jouw gewenste domeinnaam heeft geregistreerd. Vervolgens vragen we of deze bereid is om de domeinnaam te verkopen. Zodra we het onderzoek hebben afgerond sturen we je een rapport met een prijsanalyse en adviseren we je over de vervolgstappen.

Wanneer we een overname-onderzoek in gang zetten en geen contact kunnen leggen met de houder betaal je helemaal niets. No cure, no pay.

€ 249

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/ecommerce_banknote.svg

Prijsonderhandelingen

Als de gewenste domeinnaam beschikbaar is dan starten we namens jou de onderhandeling over de overnameprijs. Onze domeinmakelaars zijn dagelijks actief in de markt van domeinnamen en weten daarom wat een goede prijs is voor een domein. Zo betaal je nooit teveel!

€ 249*

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_lock.svg

Veilige overdracht

Als er overeenstemming is over de overname van de domeinnaam en de prijs, dan verzorgen we de overdracht van de domeinnaam. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk ook krijgt waarvoor je hebt betaald. Zodra de domeinnaam klaar staat voor gebruik dan nemen we weer contact met je op.

*Exclusief transactiekosten (5% van de aankoopsom met een minimum van €100,00).

Wat klanten zeggen over onze bemiddeling

Erg goed inhoudelijk advies, begeleiding en snelle opvolging. Geeft transparantie in de toch duistere wereld van de domeinen. Duidelijke afspraken en stappenplan, goede uitvoering en nauwgezette terugkoppeling bij verschillende stappen.

Domeinbalie.nl heeft me geadviseerd en vooral ook hebben ze zorgen bij me weggenomen bij de aankoop van een kostbare domeinnaam. Zonder de specialisten bij Domeinbalie.nl had ik dagen van mijn tijd in die transactie moeten steken, mijzelf erin moeten verdiepen en een groot bedrag aan een Amerikaanse partij moeten overmaken zonder garanties. Nu is dit allemaal voor me geregeld op een bijzonder professionele manier.

Domeinbalie.nl did terrific work for us. We needed a domain on really short notice and they made sure we got the domain

Voor de aankoop en overname van diverse domeinnamen ben ik in contact gekomen met Domeinbalie.nl. Voor mij als leek op dit gebied is zijn de experts van Domeinbalie.nl een geweldige gesprekspartner. Ze hebben mij voorafgaand-, gedurende- en na afloop van het overnameproces alle noodzakelijk informatie gegeven.

I have worked in very good cooperation with Domeinbalie in order to obtain our .com URL. Open and transparant communication, with great knowledge and a good result.

I worked with Domeinbalie.nl to negotiate the sale and transfer of a critical high-priced domain for the launch of a new technology start-up. My previous experiences with purchasing domains took approximately 1.5 months, and were very difficult. With Domeinbalie.nl we were able to conclude the deal in two weeks, and the process was a breeze!