Domeinnaam overnemen

Een al geregistreerde domeinnaam op het oog? Maak dan gebruik van onze aankoopservice voor de overname van geregistreerde domeinnamen.

Als koper blijf je anoniem;
Vakkundige en persoonlijke begeleiding bij het hele aankoopproces;
Onze domeinmakelaars hebben tientallen aankooptrajecten succesvol afgerond;
Klanten beoordelen onze aankoopservice met een score van 10/10.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende fasen van het aankooptraject.

vanaf

€185,-

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_signs.svg

Aankoopservice

Wij onderzoeken discreet of een bezette domeinnaam kan worden overgenomen, voeren de prijsonderhandelingen en verzorgen de overdracht.

Fase 1: Overname-onderzoek

Tijdens het overname-onderzoek achterhalen we door wie de domeinnaam die je wilt overnemen is geregistreerd en of deze bereid is om de domeinnaam te verkopen. Zodra het onderzoek is afgerond ontvang je een rapport met de resultaten en ons advies over de mogelijke vervolgstappen.

De kosten van een het onderzoek zijn €185,00 per domein. Als het niet lukt om contact te leggen met de houder, dan brengen we ook geen onderzoekskosten in rekening. No cure no pay.

Fase 2: Prijsonderhandelingen

Als de gewenste domeinnaam beschikbaar is dan starten we namens jou de onderhandeling over de overnameprijs. Onze domeinmakelaars zijn dagelijks actief in de markt van domeinnamen en weten daarom wat een goede prijs is voor een domein. Zo betaal je nooit teveel!

We voeren de onderhandelingen voor €185,00 per uur. Als we onszelf niet terugverdienen, dan brengen we ook geen onderhandelingskosten in rekening. No cure no pay.

Fase 3: Veilige overdracht

Als er overeenstemming is over de overname van de domeinnaam en de prijs, dan verzorgen we de overdracht van de domeinnaam. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk ook krijgt waarvoor je hebt betaald. Zodra de aangekochte domeinnaam klaar staat voor gebruik dan nemen we contact met je op.

De domeinoverdracht kan worden verzorgd door onze domeinmakelaars vanaf €185,00 per uur.

Vragen of hulp nodig?

Meest gestelde vragen

Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je ook op onze Vraag & Antwoord pagina.

Vraag & Antwoord

Stuur een bericht

Je kunt ons mailen op service@domeinbalie.nl, of een bericht sturen naar @Domeinbalie op Twitter of via onze Facebook-pagina.

Bel ons

Ons vriendelijke en professionele support-team zit voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30. Ons telefoonnummer is 020-4118845.