De CustomerLounge

Wie klant is van Domeinbalie.nl, is ermee bekend én kan niet meer zonder: de CustomerLounge.

De CustomerLounge bevat alle functionaliteiten die je van een beheerpaneel verwacht: je domeinnamen en webhostingpakketten beheren, facturen inzien en persoonlijke- of bedrijfsgegevens beheren. Maar met onze CustomerLounge kun je meer. Veel meer..!

Inloggen of aanmelden

De functionaliteiten

In dit overzicht vind je de belangrijkste functionaliteiten van de CustomerLounge.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_geolocalize-01.svg

Domeinnamen registreren

In de Lounge registreer je real-time domeinnamen met honderden extensies. Dat kan, desgewenst, anoniem. Ook het verhuizen van je domeinnaam regel je via de CustomerLounge helemaal zelf.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_battery_charge.svg

Webhosting beheren

Je maakt in een paar seconden een webhostingpakket aan. Via de Lounge krijg je gemakkelijk toegang tot je webhosting-pakket en kun je deze op ieder gewenst moment upgraden.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/arrows_hamburger 2.svg

DNS-beheer

In de Lounge kun je zelf dns-profielen aanmaken en instellingen aanpassen. Je regelt daarnaast ook eenvoudig zelf je domein en e-mail forwarding. Met of zonder hosting.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_lock.svg

Medegebruikers beheren

Je kunt je collega’s eenvoudig toegang geven tot de Lounge. Per gebruiker kun je één of meerdere bevoegdheden aangeven. Ideaal voor organisaties waarin meerdere afdelingen zich met domeinnamen bezighouden.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/ecommerce_euro.svg

Eenvoudige administratie

Via de Lounge heb je 24/7 inzicht in je facturen en betalingen. Zakelijke gebruikers kunnen een kostenplaats voor alle facturen en een referentie per factuur toevoegen.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_elaboration_smartphone_heart.svg

Two-factor authentication

Om je domeinnamen, webhosting en privacygevoelige informatie extra te beschermen, kun je gebruik maken van tweestapsverificatie. Je gebruikt dan naast je inloggegevens ook je mobiele telefoon om in te loggen op de Lounge.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/ecommerce_sale.svg

Domeinnaam verkopen

In de Lounge kun je je domeinnaam zelf te koop zetten. Deze komt dan automatisch in het verkoopoverzicht van DomeinOvername.nl. Ook krijgen mensen bij het bezoeken van je domeinnaam een speciale verkooppagina te zien, waar zij direct een bod kunnen uitbrengen.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/ecommerce_receipt_euro.svg

Kies hoe je betaalt

Naast betalen op rekening en per automatische incasso is het is ook mogelijk om voor je nieuwe diensten te betalen met iDeal of creditcard. Ter verificatie dient de eerste aankoop van nieuwe klanten altijd met iDeal of creditcard te worden voldaan.

https://www.domeinbalie.nl/wp-content/themes/dmbl/css/fonts/svg/basic_globe.svg

In English as well

To facilitate our foreign customers and those working in multi-lingual teams, the CustomerLounge is available in Dutch ánd English. Our team is more than happy to provide support in English via email, phone and social media.

Hoe de CustomerLounge ontstond

De afgelopen jaren hebben onze trouwe klanten ons van waardevolle feedback voorzien én hebben we met behulp van Google Analytics-data veel geleerd over het gebruik. Wij zijn iedereen die ons van feedback voorziet bijzonder dankbaar, want met die informatie bouwen we constant aan een betere CustomerLounge.

Suggesties of problemen?

We doen er alles aan om het gebruik van de CustomerLounge zo intuïtief mogelijk te maken. Brengt de CustomerLounge je op ideeën ter verbetering? Of loop je tegen problemen aan met ons controlepaneel? Laat het ons dan direct weten.